Ефективність реабілітаційних заходів у хворих на мозковий ішемічний інсульт у ранньому відновному періоді - Рунчева, Катерина Андріївна; Runcheva, K. A. (My University, 2024)
Мета дослідження: дослідити ефективність реабілітаційних заходів у хворих на мозковий ішемічний інсульт (МІІ) в ранньому відновному періоді в залежності від наявності ЦД 2 типу.
Effectiveness of rehabilitation measures in patients with ischemic stroke in the early recovery period