Науково-практичні аспекти викладання фармацевтичної хімії в Запорізькому державному медичному університеті - Кучеренко, Людмила Іванівна; Портна, Олена Олексіївна; Моряк, Зінаїда Броніславівна; Хромильова, Ольга Володимирівна (Х. : НФаУ, 2014)
Забезпечення населення лікарськими засобами високої якості, а також підвищення вимог щодо контролю якості ліків, в аспекті наявності великої кількості фальсифікату на фармацевтичному ринку України – одні з найважливіших завдань системи охорони здоров’я.
Keywords: тези доповідей