Визначення термодинамічних параметрів ряду афі в ряду 1,2,4-тріазолів-3-тіонів в умовах оберненофазової хроматографії - Усенко, Д. Л. (Запорізький державний медичний університет, 2021)
Метою роботи є встановлення залежності коефіцієнта ємності від температури для ряду 1,2,4-тріазол-3-тіонів та їх похідних – речовин, що є основою існуючих та потенціальних лікарських засобів, а також розрахунок ентальпії перенесення цих речовин із рухомої фази в стаціонарну.
Keywords: тези