Домедична допомога та фізична реабілітація учнів загальноосвітніх навчальних закладів - Попов, А. (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2025)
Мета дослідження – аналіз організації домедичної допомоги і фізичної реабілітації у середніх загальноосвітніх закладах.
Keywords: тези доповідей