Фармакологія з основами патології - Чекман, І. С.; Бєленічев, Ігор Федорович; Колесник, Юрій Михайлович; Горчакова, Н. О.; Бухтіярова, Ніна Вікторівна; Моргунцова, Світлана Андріївна (Запорізький державний медичний університет, 2016)
Підручник складено відповідно до навчальної програми з фармакології для студентів вищих медичних навчальних закладів III – IV рівнів акредита-ції. Матеріал підручника відзначається оптимальним обсягом, раціональною структурою, чіткістю, логічністю, послідовністю й лаконічностю викладу, добре ілюстрований. Заслуговує на увагу те, що традиційний матеріал подано на рівні найсучасніших досягнень науки і практики із застосуванням термі-нології за новими міжнародними номенклатурами (хімічною, МКХ, анатомі-чною, гістологічною), Міжнародною системою одиниць (С І) у галузі фарма-кології і суміжних наук. Для студентів медичного та фармацевтичного факультетів вищих медич-них навчальних закладів Ш – IV рівнів акредитації.