Роль цинку в реалізації інфекційного процесу: сучасні уявлення - Усачова, Олена Віталіївна; Печугіна, В. В. (My University, 2022)
Мета дослідження: на підставі аналізу сучасних літературних даних з’ясувати значимість цинку при різній інфекційній патології у дітей.