Ключові аспекти відновлення після травм колінного суглоба - Криниціна, С. В. (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2025)
Мета дослідження. Полягає у всебічному аналізі сучасних підходів до реабілітації пацієнтів після травм колінного суглоба, виявленні ефективних методик фізичної терапії, встановленні найпоширеніших помилок у процесі відновлення та формуванні чіткого, науково обґрунтованого протоколу реабілітації, який буде ефективним як для спортсменів, так і для осіб з побутовими травмами.
Keywords: тези доповідей