Постковідний синдрому у дитини. Клінічний випадок - Ниркова, В. С. (Запорізький державний медичний університет, 2021)
Мета дослідження: особливості перебігу синдрому мультисистемного запалення у дитини Матеріали та методи: хвора дитина 10 років. Проводились спостереження клінічної картини та регулярні лабораторні дослідження задля контролю динаміки захворювання.
Keywords: тези