Діагностика та лікування анемій у людей похилого віку - Сиволап, Віктор Денисович; Назаренко, Олена Валеріївна (Запорізький державний медичний університет, 2018)
У посібнику наведені матеріали з методики організації навчального процесу згідно з вимогами програми навчальної дисципліни «Внутрішня медицина», змістовий модуль «Діагностика та лікування хвороб у людей похилого віку». Надані в посібнику клінічні матеріали до практичних занять та самостійної роботи студентів відповідають сучасним вимогам національних і міжнародних рекомендацій щодо медичної допомоги хворим на анемії. Видання буде сприяти кращому засвоєнню студентами теоретичних знань та практичних навичок і вмінь під час вивчення теми анемії та курації хворих похилого віку.
Keywords: Внутрішня медицина; анемія; похилий вік