Впровадження дистанційної форми навчання в системі первинної післядипломної освіти провізорів - Шарапова, Т. А.; Рижов, Олексій Анатолійович; Дарій, Володимир Іванович (My University, 2012)
Перехід від індустріального до інформаційного суспільства потребує суттєвих змін в багатьох напрямках діяльності держави, насамперед, в сфері освіти. Прийнята на цей час в Україні концепція безперервної медичної та фармацевтичної освіти на післядипломному етапі спрямована на підготовку висококваліфікованих, конкурентоспроможних фахівців. Однак, в складних соціально-економічних умовах сьогодення, серед яких слід зазначити, зростання вартості навчання, зменшення кількості бюджетних місць, збільшення кількості навчальних закладів, що здійснюють підготовку на післядипломному етапі, можливість навчання закордоном, вітчизняна освіта потребує удосконалення, застосування нових підходів, перегляду критеріїв якості з метою підвищення ії конкурентоспроможності. Вимогам нової освітньої парадигми відповідають методика та технології дистанційної освіти.
Keywords: дистанційне навчання; післядипломна освіта