Досвід викладання дисциплін професійного спрямування для студентів, які навчаються за спеціальністю "фізична терапія, ерготерапія" - Ляхова, Інна Миколаївна; Гурєєва, Антоніна Михайлівна; Левченко, Леонід Іванович; Шаповалова, Ірина Володимирівна; Волох, Наталя Генріхівна (Sofia : Publishing House "ACCENT", 2020)
Анотація: в статті наведено досвід викладання дисципліни практичної професійної спрямованості підготовки фізичного терапевта та ерготерапевта на прикладі навчальної дисципліни «Преформовані фізичні чинники», передбаченою Стандартом вищої освіти України підготовки бакалаврів за спеціальністю 227 «Фізична терапія, ерготерапія».
Keywords: фізичний терапевт; ерготерапевт; практична професійна підготовка