Англомовні медичні абревіатури: особливості перекладу і реєстрації в довідниках - Маганова, Тамара Валеріївна (Запорізький державний медичний університет, 2021)
Сучасні реалії розвитку системи охорони здоров‘я вимагають від майбутніх медичних та фармацевтичних фахівців належного рівня володіння англійською мовою, що впливає на професійне зростання спеціалістів і мінімізує рівень вербальних перешкод у медичному дискурсі. Одним із таких питань є належне розуміння та правильна інтерпретація англомовних медичних і фармацевтичних абревіатур.