Конкретизація вимог щодо професійної відповідальності фармацевтичного працівника в контексті впровадження належних практик GXP - Молодожонова, Ольга Олександрівна (НФаУ, 2016)
Резюме. Автором проведено порівняльний аналіз вимог належних практик GxP та ліцензійних вимог щодо підстав професійної відповідальності та встановлено, що вимоги належних практик – GPP та GSP, у порівнянні з ЛУ мають більш формальний характер у визначенні особи, яка відповідає за створення, впровадження та функціонування системи якості у аптечному закладі.