Поверхневі водойми як фактор ризику для здоров’я населення - Гребняк, Микола Петрович; Черненко, А. С. (Запоріжжя, 2016)
Мета роботи. Гігієнічна оцінка ризику впливу стану поверхневих водойм господарсько-питного призначення на здоров’я населення. Матеріали та методи досліджень. Вивчені показники якості стану поверхневих водойм України за матеріалами Головного статистичного управління МОЗ України. Оцінка показників якості води оцінювались за вимогами ДСанПіН. У роботі використані наступні методи: бібліосемантичний, аналітико-синтетичний та контент-аналіз.