Інноваційні освітні технології у ЗВО - Оніщенко, Тетяна Євгенівна; Корнієнко, Олена Олександрівна; Рябоконь, Олена Вячеславівна (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2025)
Пошук та впровадження інноваційних технологій в освітній процес сприяє реалізації основних принципів навчання: безперервності, компетентнісного підходу, багаторівневої освітньої та виховної діяльності, впровадженні сучасних ІТ-технологій.
Keywords: тези доповідей