Перспективи використання підходів гейміфікації при підготовці провізорів-косметологів - Бурлака, Богдан Сергійович; Burlaka, B. S. (My University, 2014)
У статті характеризуються науково-педагогічні методи, які дозволяють інтенсифікувати навчальний процес, а саме обговорюється один із перспективних методів інтенсифікації навчального процесу - гейміфікація. Розробка електронних курсів з елементами гейміфікації сприятиме покращенню засвоєння знань та підвищенню мотивації до навчання у студентів провізорів-косметологів. The article characterized the scientific and pedagogical methods that can intensify the learning process. One of the promising methods of intensifying the training process is to use gamification. Development e-courses game-based learning with elements gamification will improve and increase motivation for learning in students pharmacists cosmetologists.
Prospects of using approaches of gamification in preparing pharmacists cosmetologists