Навчання англійської мови перспективних студентів-медиків - Волкова, Галина Костянтинівна; Вілер, Ганна Олександрівна (My University, 2022)
Стаття присвячена проблемі переосмислення підходів до впровадження існуючих інформаційних технологій, аналізу та оцінки їх використання в навчально-виховному процесі з метою вдосконалення пізнавальних здібностей перспективних студентів, розвитку самостійності молоді в навчанні, розвитку професійних компетентностей у 21 столітті. У статті представлено мету, завдання та зміст Smart-освіти в системі Smart-суспільства, проаналізовано особливості організації навчального процесу з використанням SMART-технологій на уроках іноземної мови у вищих медичних навчальних закладах. The article is devoted to the problem of reconsidering approaches to the implementation of existing information technologies, analysis and evaluation of their use in the educational process in order to improve promising students’ cognitive abilities, development of independence, self-affirmation of young people in acquiring and developing professional competencies in the 21st century. The article presents the purpose, objectives and content of Smart education in the Smart-society system, analyzes the features of organization of the educational process using SMART-technologies in foreign language classes in higher medical educational institutions.
Keywords: SMART-студенти; SMART-навчання; асинхронне навчання; студенти-медики старших курсів; оволодіння іноземними мовами; високий рівень; професійні компетентності; SMART-students; SMART-learning; asynchronic teaching; senior medical students; foreign languages acquisition; advanced level; professional competences