Актуальні питання розбудови університетської клініки на етапі реформування вищої освіти та системи охорони здоров’я в Україні - Колесник, Юрій Михайлович; Кривенко, Віталій Іванович; Kolesnyk, Yu. M.; Kryvenko, V. I. (Укрмедкнига, 2015)
Реалізація реформування вищої освіти і охорони здоров’я в Україні потребує подальшого удосконалення роботи університетських клінік, як важливої складової розвитку сучасного вищого медичного навчального закладу. Необхідно створити належні умови, щоб університетські клініки стали не тільки прикладом організації медичної допомоги населенню, але і відповідали вимогам підготовки компетентних, конкурентоспроможних спеціалістів-медиків. Implementation of high education and health care reform in Ukraine needs further development of University clinics, as an important component of modern medical high educational institution. It’s necessary to create a proper condition to University clinics, which must be not only the example of medical care, but must meet high demands to train competent, competitive medical specialists.
Key aspects of university clinics development on the stage of higher education and medical care reform in Ukraine
Keywords: тези