Торакоскопічна біопсія в діагностиці дифузних інтерстиціальних захворювань легень - Перцов, Володимир Іванович; Тєлушко, Ярослав Володимирович; Савченко, Сергій Ігорович (Запорізький державний медичний університет, 2017)
Вступ. Дифузні інтерстиціальні захворювання легень (ДІЗЛ) – гетерогенна група захворювань, морфологічний субстрат яких представлено запаленням та фіброзом у більшій мірі легеневого інтерстицію. Мета. Проаналізувати досвід використання відеоторакоскопічної (ВТС) біопсії легень та лімфовузлів в діагностиці ДІЗЛ.
Keywords: тези доповідей