Вплив сучасних інформаційних технологій на психологічні та педагогічні аспекти в навчальному процесі підготовки провізорів-інтернів - Стешенко, Яна Миколаївна (Запорізький державний медичний університет, 2020)
Вступ. Сьогодні освітня система має багато завдань та викликів. Це насамперед пов’язано з впровадженням дистанційної освіти в умовах адаптивного карантину. Основним завданням вищого навчального закладу – є підготовка висококваліфікованих фахівців. Максимально мотивувати здобувачів вищої освіти та надати якісну фахову освіту – основна мета викладачів Запорізького державного медичного університету.
Keywords: провізори-інтерни; педагог; програма Microsoft Teams; психологічний аспект; педагогічний аспект