Білки та ферменти - Александрова, Катерина Вячеславівна; Левіч, Сергій Вадимович; Макоїд, Ольга Борисівна; Сінченко, Дар'я Миколаївна; Михальченко, Євген Костянтинович (Запорізький державний медичний університет, 2017)
Збірник складений відповідно до програми з біологічної хімії, яка затверджена наказом МОН України, для проведення занять зі студентами вищих медичних навчальних закладів III-ІV рівнів акредитації для спеціальності «Лікувальна справа».