Досвід використання Femto-технологій для докорекції рогівкового астигматизму після факоемульсифікації катаракти - Костровська, Катерина Олегівна; Новікова, Валерія Юріївна; Поплавська, Ірина Олександрівна; Завгородня, Наталія Григорівна (My University, 2025)
Мета роботи:оцінити ефективність використання Femto-технологійдля докорекції рогівкового астигматизму після факоемульсифікації катаракти.
Keywords: тези доповідей