Дослідження хімічного складу ЛРС чебрецю лимоннозапашного - Стешенко, Яна Миколаївна (My University, 2022)
Актуальним завданням сучасної фармації є дослідження перспективних видів рослин вітчизняної флори з вираженою протимікробною та протизапальною активністю для їх подальшого впровадження в медичну практику.
Keywords: тези доповідей