Динаміка концентрації профіброгенних біомаркерів в крові і сечі у пацієнтів з гострою обструкцією верхніх сечових шляхів - Довбиш, І. М. (My University, 2025)
Мета дослідження: вивчити динаміку концентрації профіброгенних біомаркерів (TGF-β, MCP-1, IGF-1) у крові та сечі при гострій обструкції сечоводу.
Keywords: тези доповідей