Характеристика експресії MMP-9, MMP-2 І TІMP-1 в зубчатих утвореннях дистального відділу товстої кишки - Гусарова, Анна Владиславівна (My University, 2024)
Мета роботи: вивчити особливості експресії матриксних металопротеїназ 9, 2 та їх тканинного інгібітора TIMP-1 в гіперпластичних поліпах і зубчастих аденомах дистальної товстої кишки (ДТК).
Keywords: тези доповідей