Гігієна та екологія. Ч. I - Севальнєв, Анатолій Іванович; Сушко, Юрій Дмитрович; Торгун, Вячеслав Петрович; Кірсанова, Олена Валентинівна; Соколовська, Ірина Анатоліївна; Куцак, Алла Валеріївна; Федорченко, Руслана Анатоліївна; Шаравара, Лариса Павлівна (Запорізький державний медичний університет, 2013)
Автори виходили з сучасних вимог до викладання, контролю теоретичних знань, умінь і практичних навичок, необхідності переходу на європейські принципи навчання.Вирішення ситуаційних завдань передбачається планом практичних занять з гігієни та екології для студентів медичного факультету зі спеціальності «Педіатрія».