Розвиток медицини в Україні у ХVІІІ – на початку ХІХ ст. - Тимчак, А. О. (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2025)
Мета дослідження. Визначення основних аспектів в історії розвитку медицини у XVIIІ – початку ХІХ ст. Відповідно до мети під час дослідження було використано такі методи, як аналіз, узагальнення.
Keywords: тези доповідей