Вплив супутнього залізодефіциту на процеси ремоделювання міокарда у хворих на ішемічну хворобу серця - Михайловська, Наталія Сергіївна; Коновалова, М. О. (My University, 2023)
Мета роботи – оцінити вплив ферокінетичних показників на процеси ремоделювання міокарду у хворих на (ІХС).