Цикл за вибором "Репродуктивна медицина ": основи та особливості викладання у магістрів за спеціальністю "Лабораторна діагностика " - Авраменко, Наталія Вікторівна; Барковський, Дмитро Євгенович; Нікіфоров, Олег Анатолійович; Кабаченко, Олена Володимирівна; Грідіна, Ірина Борисівна; Ломейко, Олена Олександрівна; Сухонос, Оксана Сергіївна; Авраменко, Н. В.; Барковский, Д. Е.; Никифоров, О. А.; Кабаченко, Е. В.; Гридина, И. Б.; et al. (Тернопіль : ТДМУ, 2018)
Як в Україні загалом, так і в Запорізькій області зокрема відзначають збільшення кількості подружніх пар, які страждають на непліддя. Проблема репродуктивного здоров’я та безплідного шлюбу тісно пов’язана з процесами відтворення населення України, що має соціальне значення, а отже питання діагностики та лікування безпліддя є актуальною проблемою сьогодення. Нині триває активне впровадження репродуктивних технологій у практичну медицину, відкриваються центри штучного запліднення. Робота сучасних клінік допоміжних репродуктивних технологій (ДРТ) не можлива без висококваліфікованих фахівців і, насамперед, без лікарів-лаборантів та ембріологів.
Цикл по выбору "Репродуктивная медицина ": основы и особенности преподавания у магистров по специальности "Лабораторная диагностика "
Selection cycle "Reproductive medicine": the basi cs and peculiari ties of teaching in masters in the field of "Laboratory diagnostics "
Keywords: тези