Пілотний проєкт епідеміологічного дослідження розповсюдженості кропив’янки та ангіонабряку у дітей м. Запоріжжя - Ярцева, Дар'я Олександрівна; Недельська, Світлана Миколаївна (My University, 2023)
Метою нашої роботи було протестувати розроблений нами опитувальник для оцінки розповсюдження К та АН серед дітей м.Запоріжжя для визначення можливості використання його у більш широкій популяції.
Keywords: тези доповідей