Хірургічні аспекти лапароскопічної дистальної субтотальної резекції шлунка - Клименко, Андрій Володимирович; Ніколаєв, Михайло Вікторович (My University, 2018)
Мета роботи. Вивчити ефективність і безпеку лапароскопічної дистальної резекції шлунка при дистальному раку шлунка.
Keywords: тези доповідей