Спосіб ендобронхіального введення протитуберкульозних препаратів у хворих на деструктивний туберкульоз легень з локалізацією специфічного процесу у верхівкових сегментах - Шевченко, Радій Миколайович; Разнатовська, Олена Миколаївна; Ясінський, Роман Миколайович; Солодовник, Юрій Семенович; Хлистун, В. В.; Хлистун, В. М.; Разнатовская, Е. Н.; Ясинский, Р. Н.; Хлыстун, В. В.; Хлыстун, В. Н.; Shevchenko, R. M.; Raznatovska, O. M.; et al. (Запорізький державний медичний університет, 2014)
Метою роботи було підвищення ефективності лікування хворих на деструктивний туберкульоз легень з локалізацією специфічного процесу у верхівкових сегментах. Целью работы было повышение эффективности лечения больных деструктивным туберкулезом легких с локализацией специфического процесса в верхушечных сегментах легких. The objective of this study was to improve the efficiency of treatment of patients with destructive pulmonary tuberculosis with localization of specific process in the apical segments.
Способ эндобронхиального введения противотуберкулезных препаратов у больных деструктивным туберкулезом легких с локализацией специфического процесса в верхушечных сегментах
Method for endobronchial administration of antitubercular agents in patients with destructive pulmonary tuberculosis with localization of specific process in the apical segments
Keywords: деструктивний туберкульоз легень; ендобронхіальне введення протитуберкульозних препаратів; верхівкові сегменти легень; деструктивный туберкулез легких; эндобронхиальное введение противотуберкулезных препаратов; верхушечные сегменты легких; destructive pulmonary tuberculosis; endobronchial administration of antitubercular drugs; apical segments of the lungs