Клінічна фармакологія. Модуль 1, IX-X семестри - Крайдашенко, Олег Вікторович; Кремзер, Олександр Олександрович; Главацький, Олександр Миколайович; Свинтозельський, Олександр Олексійович (Запорізький державний медичний університет, 2017)
До збірника включені тести, що складені за програмою з клінічної фармакології. Видання 2 (перероблено, доповнено) та має на меті сприяти кращому засвоєнню теоретичних знань з клінічної фармакології студентами 5 курсу медичних факультетів. Інструкція: кожне з пронумерованих запитань або незавершених тверджень у цьому розділі супроводжується відповідями або завершенням твердження. Оберіть одну відповідь (завершене твердження), яка є найкращою у даному випадку та замалюйте у бланку відповідей коло, яке містить відповідну літеру.
Keywords: Клінічна фармаколологія; Тестові завдання