Гістологічні особливості поліпів дистальної товстої кишки - Гусарова, Анна Владиславівна (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2025)
Мета. Дослідити гістологічні особливості доброякісних новоутворень дистальної товстої кишки (ДТК).
Keywords: тези доповідей