Акушерство та гінекологія : зб. тест. завдань для підготовки студ. VI курсу мед. ф-тів спец. «Медицина» до ліцензійного іспиту «Крок 2» - Круть, Юрій Якович; Онопченко, Світлана Павлівна; Рослік, Ольга Анатоліївна; Богомолова, Оксана Андріївна (Запорізький державний медичний університет, 2021)
Збірник тестових завдань включає в себе більше трьохсот тестів з основних розділів акушерства, гінекології і репродуктологїі та відповідає програмі з дисципліни. Він спрямований на поліпшення підготовки студентів VI курсу медичних факультетів до ліцензійного іспиту «Крок 2», оскільки значну його частину складають матеріали цього іспиту за останні роки, а також деякі тести з американського медичного ліцензійного іспиту (USMLE). Виконання запропонованих тестів дозволить об’єктивно оцінити підготовку студентів та краще адаптувати їх до ліцензійного іспиту «Крок 2».