Підходи до розробки та створення метаболітотропних ендотеліопротекторів з NO-модулюючою дією - Горчакова, Н. О.; Бєленічев, Ігор Федорович; Дорошенко, А. І.; Варавка, І. П.; Варванський, П. А.; Бєленічев, К. І. (Вінниця : ТОВ Твори, 2023)
Мета дослідження. Проаналізувати розробку метаболітотропних ендотеліопротекторів з NO-модулюючою дією.