Ферменти - Александрова, Катерина Вячеславівна; Шкода, Олександр Станіславович; Крісанова, Наталія Вікторівна; Юрченко, Дар'я Миколаївна; Левіч, Сергій Вадимович; Александрова, Е. В.; Шкода, А. С.; Крисанова, Н. В.; Юрченко, Д. Н.; Левич, С. В. (Запорізький державний медичний університет, 2015)
Методичний посібник складений у відповідності до програми з біологічної хімії для проведення занять зі студентами вищих медичних навчальних закладів III-ІV рівней аккредитації для спеціальності 7.12020101 «Фармація», що затверджена наказом МОН. Методичний посібник рекомендований для використання при проведенні занять з дисципліни «Біологічна хімія».
Keywords: ферменти; ферменты; enzymes