Дослідження якісного та кількісного вмісту поліфенольних сполук трави Thymus tauricus Klok. et Shost - Фуклева, Лариса Анатоліївна (Запорізький державний медичний університет, 2022)
Метою роботи було вивчення вмісту поліфінольних (флавоноїдів і гідроксикоричних кислот) у траві Thymus tauricus Klok. et Shost.
Keywords: тези доповідей