Метрологічне та нормативно-технiчне забезпечення методик виявлення та визначення лікарських засобів, похідних кумарину - Гречана, Олена Володимирівна; Гречаная, Е. В.; Grechana, E. V. (Запорізький державний медичний університет, 2013)
Розроблено методики ідентификації лікарських засобів, похідних кумарину, на основі їх фізико-хімічних констант (hRf, температура топлення, оС, вміст домішок, визначення кількісного вмісту). Разработаны методики идентификации лекарственных средств, производных кумарина, на основе их физико-химических констант (hRf, температура плавления, оС, содержание примесей, определение количественного содержания). Methods of identiﬁ cation for drugs - coumarin derivatives which based on their physical and chemical constants (hRf, melting point, °C, the content of impurities, determination of the qualitative content). were described in presented article.
Метрологическое и нормативно-техническое обеспечение методик обнаружения и определения лекарственных средств, производных кумарина
Measurement and regulatory and technical support techniques for the detection and determination of drugs, coumarin derivatives
Keywords: похідні кумарину; лікарські засоби; температура топлення; вміст домішок; производные кумарина; лекарственные средства; температура плавления; содержание примесей; сoumarin derivatives; drugs; melting point; impurity content