Фізичне виховання та здоров’я: методика розвитку гнучкості - Гурєєва, Антоніна Михайлівна; Дорошенко, Едуард Юрійович; Сазанова, Інна Олексіївна (Запорізький державний медичний університет, 2019)
Навчальний посібник включає в себе основи методики розвитку гнучкості, обґрунтування значення розтягування, загальні рекомендації, рекомендовані програми вправ, вправи на розтягування, глосарій. Викладений матеріал рекомендується для самостійної роботи студентів та може бути використаний викладачами «Фізичного виховання» у процесі навчальної та навчально-тренувальної діяльності.
Keywords: Теорія і методика фізичного виховання; фізична терапія; фізичне виховання; ерготерапія