Формування медіаобразу: ретроспектива та сучасність - Козиряцька, Світлана Анатоліївна; Kozyryatska, S.; Козыряцкая, С. А. (My University, 2017)
У статті проведено порівняльний аналіз інформаційного простору радянської доби та сучасності з погляду використання медіаресурсів та комунікативних практик для формування медіаобразу об’єкта. Наголошено на зростанні ролі соціальних медіа у цьому процесі, а також зміні комунікативної парадигми та засобів конструювання медіаобразу. The article compares the information of the Soviet era space and modernity from using media resources as the point of view and communicative practices for formation the media image of the object. An increase has been noted in the role of social media process, as well as the changes in the communicative framework and media design tools. В статье проведен сравнительный анализ информационного пространства советской эпохи и современности с точки зрения использования медиаресурсов и коммуникативных практик для формирования медиаобраза объекта. Акцентировано на возрастании роли социальных медиа в этом процессе, а также изменении коммуникативной парадигмы и средств конструирования медиаобраза.
Media image formation: the retrospective and the contemporaneity
Формирование медиаобраза: ретроспектива и современность
Keywords: медіаобраз; імідж; соціальні медіа; комунікативні практики; media image; image; social media; communicative practices; имидж; социальные медиа; коммуникативные практики; медиаобраз