Методичні рекомендації до проведення виробничої практики з аптечної технології ліків - Гладишев, Віталій Валентинович; Пухальська, Ірина Олександрівна; Литвиненко, Тетяна Миколаївна; Малецький, Микола Миколайович; Лисянська, Ганна Петрівна; Романіна, Дар'я Михайлівна; Ал, Зедан Фаді (Запорізький державний медичний університет, 2015)
Методичні рекомендації до проведення виробничої практики з аптечної технології ліків. Методичні рекомендації складені відповідно до вимог Болонського процесу, та структурований відповідно до тематичних модулів. Матеріал складений у відповідності до наказу МЗ України № 812 від 17.10.2012 "Про затвердження Правил виробництва (виготовлення) та контролю якості лікарських засобів в аптеках."