Розробка та валідація методик спектрофотометричного визначення гіпотензивних препаратів - Малецька, Олена Романівна; Васюк, Світлана Олександрівна (Запорізький державний медичний університет, 2022)
Метою нашої роботи була розробка та валідація методик кількісного визначення гіпотензивних препаратів у таблетках на основі реакції з діазолем червоним ЖЖ.
Keywords: тези доповідей