Аддикції, пов'язані з мережею "інтернет", як компонент порушення здатності студентів вищих медичних навчальних закладів до набуття професійних знань - Столяренко, Андрій Миколайович (Тернопіль : ТДМУ, 2018)
Вступ. Досягнення високого освітнього рівня студентів є головною метою навчання вищих навчальних закладів (внз). Втім, не дивлячись якість викладання навчального матеріалу, певні особливості особистості та психічного стану студентів можуть виступати у якості таких, що знижують рівень набуття професійних знать та навичок. Однією з таких особливостей є інтернет-залежність. Студенти внз відносяться до групи ризику розвитку інтернет-залежності внаслідок розширення використання новітніх інформаційних технологій та мережі Інтернет як у побуті, так і в навчанні [1–3].
Keywords: тези