4-етил-3-(феноксиметил)-5-((2-((5-феноксиметил)-4-феніл-4Н-1,2,4-триазол-3-іл)тіо)етил)тіо)-4Н-1,2,4-триазол, що виявляє діуретичну активність - Кучерявий, Юрій Миколайович; Каплаушенко, Андрій Григорович; Пругло, Євген Сергійович; Каплаушенко, А. Г.; Пругло, Е. С.; Kaplaushenko, Andrii Hryhorovych; Pruhlo, Yevhen Serhiovych (Запорізький державний медичний університет, 2015)
Корисна модель належить до медицини та фармації і може бути використана у створенні нових біологічно активних сполук, а також оригінальних лікарських засобів у ряді похідних 1,2,4-триазолу, що використовуються для фармакокорекції артеріальної гіпертензії, а також захворюваннях серцево-судинної системи, печінки та нирок, що супроводжуються набряками.
Keywords: патенти; винахід