Маркетингове обгрунтування доцільності розробки нових косметичних препаратів проти алопеції на основі похідних міноксидилу - Ткаченко, Наталя Олександрівна; Рижкова, С. Є. (Х. : НФаУ, 2019)
Мета – обґрунтування за допомогою маркетингових досліджень ринку засобів проти алопеції доцільності розробки косметичних препаратів на основі похідних міноксидилу.
Keywords: тези доповідей