Гістологічна характеристика органів щурів при експериментальному алкогольному гепатиті під впливом 4-аміно-5-(фуран-2-іл)-4h-1,2,4-тріазол-3-тіолу - Михайлюк, Євгеній Олегович (Запоріжжя: Запорізький національний університет, 2014)
Ні для кого не є секретом, що алкоголізм на сьогоднішній день має статус світової соціально - медичної проблеми. Щорічно в нашій країні на облік стає 100 000 алкоголіків. Однак за оцінками в реальності їх більше в десять разів, що наближається до ознак національної епідемії.
Keywords: тези