Біологічний потенціал та фізико-хімічні характеристики в ряду сульфонілпохідних 4-(2-метоксифеніл)-5-феніл-1,2,4-триазол-3-тіолу - Осінцева, Д.; Гоцуля, Андрій Сергійович (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2024)
Метою роботи була предиктивна оцінка біологічного потенціалу сульфонілпохідних 4-(2-метоксифеніл)-5-феніл-1,2,4-триазол-3-тіолу з наступною оцінкою доцільності створення на їх основі біологічно активної субстанції.
Keywords: тези доповідей