Переваги фармакогенетичного підбору дози варфарину у хворих з фібриляцією передсердь - Колесник, Михайло Юрійович; Михайловський, Ярослав Максимович (My University, 2024)
Мета – оцінити переваги фармакогенетичного методу підбору дози варфарину (ВФ) порівняно з традиційною методикою при лікуванні хворих з фібриляцією передсердь (ФП).
Keywords: тези доповідей