Обґрунтування необхідності оптимізації фармацевтичної допомоги віл-інфікованим на засадах фармації надзвичайних станів - Скульський, Д. В.; Ткаченко, Наталя Олександрівна (Харків : НФаУ, 2023)
ВІЛ-інфекція – соціально небезпечне інфекційне захворювання, що розвивається внаслідок інфікування вірусом імунодефіциту людини (ВІЛ), довготривалого переживання (персистенції) ВІЛ в лімфоцитах, макрофагах та клітинах нервової тканини. Хвороба має тривалий хронічний перебіг і, в разі відсутності ефективної терапії, закінчується смертю хворого.
Keywords: тези доповідей